imagine de pornire

imagine de pornire

miercuri, 11 septembrie 2019

Școala de vară ALEG

Școala de vară ALEG- formarea cadrelor didactice și elevi

  • Tabăra de vară la Vadul lui Vodă. Un grup de 2  cadre didactice și 5 elevi din clasele a VIII-a- a VII-a din IP Gimnaziul "Victor Coțofană" au participat  la școala de vară ALEG, în perioada  21-27 iulie 2019 
  • Școala de vară este organizată de Terre des hommes Moldova în cadrul proiectului „Prevenirea violenței asupra copilului prin implicare comunitară”, susținut financiar de Fundația Oak și UNICEF Moldova.
  • Terre des hommes Moldova în cadrul proiectului "Prevenirea violenței asupra copilului prin implicare comunitară" finanțat de Oak Foundation, invită elevii claselor a VI-a, VII-a, VIII-a și a X-a, XI-a din anul de studii 2019 -2020, din instituțiile partenere de a participa la Tabăra ALEG (acest acronim înseamnă – Adolescenții Lideri pentru Egalitatea de Gen).

  •  Programul taberei a inclus diverse activități distractive și lecții provocatoare despre subiecte importante, cum ar fi:  drepturile omului, stereotipurile, prevenirea violenței, educația de la egal la egal, egalitatea de gen, liderism și altele. Tabăra a fost o ocazie excelentă de a face cunoștință cu alți elevi din Moldova, de a învăța ceva nou și desigur de a petrece plăcut timpul.

     



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu