imagine de pornire

imagine de pornire

joi, 18 aprilie 2019

                    Activitate extracurs 
     "Paștele, Paștele - Sfântă sărbătoare!"
            La data de 17 aprilie 2019 ăn incinta IP Gimnaziul "Victor Coțofană" a avut loc o activitate de suflet. O activitate educativiă foarte bine organizată de doamna Statnic Nadejda în colaborare cu doamna Darii Valentina "Bunica grijulie", doamna Cîșlaru Liliana,profesoară de educația muzicală, părinți și elevi. 
            Oasteți la acivitate au fost  Doamna Alexandra Postovan  Șefa "Bunicilor Grijuluii "care a relatat despre implementarea Proiectului Bunicii grijuli în raionul Drochia cât și a îndemnat elevii cu vârsta de 16-18 ani să adere la Proiectul "Fii NEPOȚELUL GRIJULIU".  
           Domnul Tagadiuc Igor, reprezentant al Poliției Rutiere a informat elevii despre și părinții cum trebuie să se comporte în stradă și cine are dreptul să conducă mijloacele de transport. A donat broșura Ghidul părințior responsabili(o campanie națională pentru prevenirea accidentelor rutiere la copii).
           Domnul Zubco Dumitru, Șef de Post în satul Chetrosu a amintit elevilor cum să se compte mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale și elevii vor fi în vacanță.
           Toți participanții și oaspeții prezenți au rămas mulțumiți de activitatea desfășurată.
                                                                                                        Director, Novac ElenaNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu