imagine de pornire

imagine de pornire

joi, 18 aprilie 2019

Proiectul "Bunicii grijulii" "Paștele, Paștele - Sfântă sărbătoare!"

                    Activitate extracurs 
     "Paștele, Paștele - Sfântă sărbătoare!"
    •             La data de 17 aprilie 2019 în incinta IP Gimnaziul "Victor Coțofană" a avut loc o activitate de suflet, în cadrul Proiectul "Bunicii grijulii". 
    • O activitate educativiă foarte bine organizată de doamna Statnic Nadejda în colaborare cu doamna Darii Valentina "Bunica grijulie", doamna Cîșlaru Liliana, profesoară de educația muzicală, părinți și elevi. 
    •             Oasteți la acivitate au fost  Doamna Alexandra Postovan  Șefa "Bunicilor Grijuluii "care a relatat despre implementarea Proiectului Bunicii grijuli în raionul Drochia cât și a îndemnat elevii cu vârsta de 16-18 ani să adere la Proiectul "Fii NEPOȚELUL GRIJULIU".  
    •            Domnul Tagadiuc Igor, reprezentant al Poliției Rutiere a informat elevii despre și părinții cum trebuie să se comporte în stradă și cine are dreptul să conducă mijloacele de transport. A donat broșura Ghidul părințior responsabili(o campanie națională pentru prevenirea accidentelor rutiere la copii).
    •            Domnul Zubco Dumitru, Șef de Post în satul Chetrosu a amintit elevilor cum să se compte mai ales că se apropie Sărbătorile Pascale și elevii vor fi în vacanță.
    •            Toți participanții și oaspeții prezenți au rămas mulțumiți de activitatea desfășurată.
                                                                                                        Director, Novac Elena



















































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu